Spokojnosť s hrou, ale nie s výsledkom...

22.04.2010 00:39

ŠK Sačurov – FK Kamenica nad Cirochou 3:1 (1:1)

 

Góly: 42.Orosi, 57. Dobranský, 85. Novák – 20. Sninčák

 

Zostavy:

ŠK – Tomaškovič – Novický, Béreš, Orosi (54.Balint), Nemčík (78.Roman) – Trella, Hric, Dobranský, Lenko – Novák, Tokár (54.Dráč) 

 

FK – Buzgo – Bešan (71.Koc), Chalupka, O.Čabák – Godžak, Vrabeľ – Sninčák (82.Šedzmák), Šalata, Tokár, Hamaďak (2.Paľo) – Murinčák

 

Rozhodoval pred 250 divákmi Kmec.

 

Úvod stretnutia poznačilo už v 1.min zranenie Hamaďaka, ktorý po úvodnom hvizde unikal po krídle a Novický ho nešetrne fauloval. Kameničanov to nakoplo začali aktívnejší. Domáci sa nemohli presadiť ich typickou kombinačnou hrou v strede poľa a iba nakopávali lopty, ktoré spoľahlivo zbieral Chalupka. Odmeny sa dočkali hostia v 20.min, keď z 25 metrov napriahol Tokár, brankár loptu podcenil, tá sa odrazila od konštrukcie brány a nikým nekrytý Sninčák strelou pod brvno otvoril skóre. Hneď na to mohlo byť 0:2 nakopnutú loptu Béreš zle odhlavičkoval, tej sa zmocnil Murinčák, ktorý išiel sám na Tomáškoviča, ale lopta iba tesne minula opustenú bránu. V 35.min pohrozili domáci, Hric si pekné nabehol na prihrávku Orosiho, ale jeho strelu Chalupka tečoval na rohový kop. Sačurov si pred prestávkou vypracoval tlak, ale streli Nováka a ani Hrica si cestu do siete nenašli. V 43.min domáci vyrovnali, keď Orosi z priameho kopu z veľkého uhla umiestnil loptu do vinkla kamenickej brány. V druhom polčase pokračoval obojstranne rýchly futbal. V 55.min sa domáci ujali vedenia Trella centroval a nepokrytý Dobranský z hranice šestnástky hlavou prekonal Buzga. Kameničania sa snažili odpovedať, ale aktivita tria Murinčák, Tokár, Šalata a strela Sninčáka neviedla ku gólu. V 64.min po rohovom kope si najvyššie vyskočil Chalupka, ale jeho hlavička iba tesne minula bránu. Veľkú šancu mal Tokár, ale lopta mu v päťke odskočila. O výsledku sa rozhodlo v 82.min, keď Dobránskeho strelu Buzgo vyrazil iba pred dobiehajúceho Nováka, ktorý dorazil do prázdnej brány. Kameničania sa ešte snažili, niečo s výsledkom spraviť, ale domáci umnou hrou výsledok udržali.    (SG)