Prípravný zápas "A"mužstva

15.03.2010 14:14

V sobotu 20.03.2010 o 12.00 hod na "UT" Michalovce odohralo "A" mužstvo generálku na úvodný zápas :

FK KAMENICA - AJAX PAKOSTOV  2-1 (1-1)

 

FK Kamenica nad Cirochou – FO Ajax Pakostov 2:1 (1:1)

Góly: 25.Sulej, 73.Šalata – 42.Fedorko

 

Hralo sa na umelej tráve v Michalovciach

Rozhodoval Biro.

 

Zostavy:

FK – Buzgo – Bešan, Chalupka, Paľo – L.Vrabeľ, Murinčák – Baláž, Tokár, Šalata, Sninčák – Sulej, striedali: M.Vrabeľ, Godžak

tréner: P.Murinčák

 

AJAX – J.Gombita – J.Berdák, M.Berdák, Olexik, Fedorko – D.Gombita, M.Gombita, Vasiľ, Bučko – Rudy, Kurinčák striedali: P.Gombita st., P.Gombita ml. tréner: P.Gómbita st.

 

Pri peknom jarnom počasí sa stretli dve skúsené piatoligové mužstva. Hralo prevažne medzi šestnástkami, ale o strely zo stredných vzdialenosti nebolo núdza (Murinčák, Šalata – Kurinčák, Vasiľ). Kameničanom sa podarilo otvoriť skóre v 25.min, keď po pravom krídle unikol rýchlonohý Murinčák a pred bránou našiel osamoteného Suleja, pre ktorého už nebol problém dokopnúť loptu do odkrytej brány. Ajax sa z gólu ťažko spamätával a až do 42.min. si nedokázal vypracovať žiadnu gólovú príležitosť. V spomínanej minúte sa Rudy predral až pred brankára Buzga, ktorým bol faulovaný, rozhodca správne ponechal výhodu a Fedorko dorazil loptu do opustenej brány. V druhom polčase pokračoval kombinačný futbal s minimom šancí. Na jednej strane Bučko unikol obrane FK, ale zaváhal a lopta mu odskočila. Na druhej strane sa Baláž prekľučkoval až pred brankára, ale v poslednej chvíli mu obranca zblokoval strelu na rohový kop. Rozhodnutie padlo v 73.min keď sa do lopty z 25 metrov oprel Šalata a za pomoci teču P.Gombitu st. lopta skončila šibenici za bezmocným J.Gombitom. Od tejto chvíle sa zápas už iba dohrával. Pre obe mužstvá to bola generálka pred budúco týždňovým začiatkom odvetnej časti.